FamilySearch Wiki:Användarsida

Blue check.png Denna sida dokumenterar en princip. Det är en allmänt accepterad standard som bidragsgivare ska försöka följa Den blir bäst behandlad om den följs med sunt förnuft med enstaka undantag.

Eventuella väsentliga redigeringar av denna sida bör återspegla konsensus. När du är osäker, diskutera först på diskussions-sidan.


FamilySearch forskning Wiki erbjuder användarsidor för att underlätta kommunikationen mellan besökare. Generellt bör du undvika väsentlig innehåll på din användarsida som inte är relaterat till FamilySearch forsknings-Wiki.

FamilySearch forsknings-wiki är inte ett allmänt webbhotell, så din användarsida är inte en personlig hemsida. Användarsidan är en utmärkt plats för att skapa en personlig profil eller för att introducera dig själv som en bidragsgivare till FamilySearch forsknings-wiki. Sidor i utrymmet för ditt användarnamn bör användas som en del av dina ansträngningar för att bidra till projektet (en plats att ha tips, eller berätta vad du har bidragit med senast). Dessutom råder det en bred enighet om att man inte kan inkludera i sitt användarutrymme material som sannolikt kommer att föra projektet i vanrykte. t ex uppenbar reklam eller långa bloggar som är olämpliga.

Wikipedia har mer om användarsidor

Se också