Norge Begravelser - FamilySearch Historical Records

From FamilySearch Wiki
Jump to navigation Jump to search

Norge

Information icon.png Dette er en eldre samling Legacy Collection
Denne samlingen er en delvis indeks med poster for dette område. Samlingen ble opprinnelig satt sammen for publisering i april 2010. Siden den gang kan bare noen få poster ha blitt tillagt. Siden ingen flere poster legges til, eller eventuelle rettelser i dataene, anses dette å være en "Legacy" collection.
Der det er identifisert betydelige problemer med dataene, er det opprettet en Wiki-artikkel om kjente problemer. Se innholdsfortegnelsen i denne artikkelen for å se om en er tilgjengelig.
Siden dette er en indeks med poster som er kompilert fra diverse kilder, er det sterkt anbefalt at du bekrefter all informasjon du finner med originale oppføringer.
Access the Records
Norge Begravelser, 1666-1927
CID1468081
{{{CID2}}}
{{{CID3}}}
{{{CID4}}}
{{{CID5}}}
{{{CID6}}}
{{{CID7}}}
{{{CID8}}}
{{{CID9}}}
This article describes a collection of records at FamilySearch.org.
Norway
Flag of Norway.png
Flag of Norway
NO Locator Map Norway.jpg
Map of Norway
Norway.png
Record Description
Collection years: {{{start_year}}}
Language:
FamilySearch Resources
Related Websites


Hva er i denne samlingen?[edit | edit source]

Dette er en indeks for begravelser i Norge for årene 1666 til 1927. Denne indeksen er ikke fullført for et bestemt sted, område eller tidsperiode. Denne samlingen kan inneholde informasjon som tidligere er publisert i Internasjonal genealogisk indeks.

Bildesynlighet[edit | edit source]

Når det er mulig, gjør FamilySearch bilder og indekser tilgjengelige for alle brukere. Rettighetene til å vise disse dataene er imidlertid begrenset av kontraktmessige grunner som kan endres. På grunn av dette kan det være begrensninger på hvor og hvordan bilder og indekser er tilgjengelige, eller hvem som kan se dem. Vær oppmerksom på at noen samlinger bare består av delvis informasjon indeksert fra postene og inneholder ingen bilder.

Hvis du vil ha mer informasjon om bildebegrensninger, kan du se siden Begrensninger for visning av bilder i FamilySearch Historical Record Collections.

Hva kan disse postene fortelle meg?[edit | edit source]

Kirken var hovedregistrator for alle viktige hendelser. Disse opptegnelsene vil inneholde fødsler og dåp, ekteskap, bekreftelser, bevegelse inn og ut av sognet, og dødsfall og begravelser. Navnene på rektorene for hver hendelse vil vanligvis bli registrert, sammen med deres bolig og eventuelle andre personer som kan være knyttet til hendelsen.

Hvordan søker jeg i denne samlingen?[edit | edit source]

Søk i indeksen[edit | edit source]

Search by name on the Collection Details Page.
  1. Fill in the search boxes in the Search Collection section with the information you know
  2. Click Search to show possible matches

Hvordan analyserer jeg resultatene?[edit | edit source]

Sammenlign hvert resultat fra søket ditt med det du allrede vet for å finne ut om de er like. Dette kan kreve undersøkelse av flere oppføringer eller bilder. Hold oversikt over forskningen din i en forskningslogg.

Hva gjør jeg nå?[edit | edit source]

Forsknings hjelpemiddler[edit | edit source]

Følgende artikler vil hjelpe deg i din forskning for din familie i Norge.

Å siterer denne samlingen[edit | edit source]

Sitater hjelper deg med å holde oversikt over steder du har søkt, og kilder du har funnet. Identifisering av kildene dine hjelper andre med å finne oppføringene du brukte.

Sitat for samlingen:
Sitatet for denne samlingen finner du på siden "Collection Details" i seksjonen Citing this Collection.
Dokumentsitat:
Når du ser på en oppføring, kan sitatet vises ved å klikke rullegardinpilen ved siden av Document Information.

Hvordan kan jeg bidra til FamilySearch Wiki?[edit | edit source]

Vi sier velkommen til brukertillegg til FamilySearch Historical Records wiki-artikler. Vi leter etter tilleggsinformasjon som vil hjelpe leserne å forstå emnet og bedre bruke de tilgjengelige postene. Vi trenger også oversettelser for samlingstitler og bilder i artikler om poster skrevet på andre språk enn engelsk. Du finner spesifikke behov på WikiProject FamilySearch Historical Records.

Følg disse retningslinjene når du gjør endringer. Takk for eventuelle bidrag du kan gi.